Open site navigation

Ledande CRM leverantör

SalesForce + PHX

I över 20 år har SalesForce hjälpt marknadsledande företag att utveckla sin verksamhet. Gör som över 150 000 andra säljteam – välj CRM från SalesForce för att snabbt öka intäkterna och tillväxten. Vi skräddarsyr systemet för att passa ditt företag där vi fokuserar mycket på automatiseringar, försäljning och kundvård!

Vart du än är

Arbeta mobilt och skapa fler affärer

Få fullständig överblick över dina kunder med bland annat aktivitetshistorik, viktiga kontakter, kundmeddelanden och interna kunddiskussioner. Samla kunskap och insikter från sociala medier som Facebook, Twitter, LinkedIn och YouTube – allt via Salesforce. 

Streamline

Automatiserat arbetsflöde

Vi automatiserar era processer och arbetsflöden oavsett om du driver en elfirma, säljbolag, kiosk eller restaurang. Vårt fokus ligger på att få ner dina manuella processer och samla information om dina kunder och säljprojekt på ett och samma ställe. Vi lägger mycket energi på att ert CRM-system från PHX arbetar för ert företag.

Konvertera mer

Leadhantering

Få all information om vilka affärer som är på gång – var i processen de befinner sig, produkter, konkurrens, offerter och mycket annat. Ha full koll med hjälp av rätt kontakter och den information du behöver för att ta hem affären.

Vi skräddarsyr ett crm-system till ditt företag oavsett bransch

SalesForce + PHX

SalesForce

by PHX

Sätt kunden först med världens främsta CRM. Tekniken utvecklas ständigt – driv ditt företag med hjälp av plattformen som håller dig i framkant vad gäller molntjänster, mobil, sociala medier och artificiell intelligens. Vi skräddarsyr systemet till ditt företag och automatiserar de flesta av dina flöden!

Kom igång redan idag

Skräddarsytt CRM-system

999kr/mån/anv.

Vi bygger ert nästa CRM-system där vi automatiserar era arbetsflöden. Vi går igenom ert företag, marknad och konkurrenter för att vi ska få en så bra bild som möjligt när vi sätter igång och bygger ditt system. Vi kan integrera mot över 3000 andra appar och program. Vårt fokus är att bygga ett system anpassad efter era arbetsflöden och rutiner för att minska manuella processer. 

Samlad

information

För att kunna arbeta strukturerat med kundrelationer krävs ordning och reda. Det är därför det första och viktigaste målet är CRM för många företag. Ett CRM-system samlar all kundinformation som du behöver på ett och samma ställe och ser till att det blir enkelt att hitta rätt information.

Automatisera processer

Med rätt verktyg kan du automatisera och effektivisera flera kundorienterade processer. Istället för att slösa din tid på att förbereda listor eller schemalägga påminnelser i kalendern så kan era anställda lägga sitt krut på att bygga personliga relationer med kunderna eller utföra uppdragen.

Insikter & rapporter

Se listor, statistik, prognoser och rapporter i CRM-systemet på ett kick. Få en överblick av din säljstatistik, leadshantering eller kundnöjdhet med hjälp av grafiska dashboards. Snabba insikter och översikt på viktiga nyckeltal och KPIer gör det möjligt att agera snabbt när det behövs.

Vad är CRM?

CRM-system, CRM-verktyg eller CRM-program. Kärt barn har allt för många namn – och det gäller även för CRM. Begreppet står för Customer Relationship Management och handlar om att skapa starkare kundrelationer och nöjdare kunder.

Explore

Ett CRM-system är ett IT-stöd och verktyg som ger dig full kontroll över dina kundrelationer, hjälper dig med kundprospektering, sälj- och marknadsstrategier, samt skapar smidiga lösningar för kundsupport och analyser. ​

 

Syftet med CRM och ett CRM-system är att få nöjda kunder som stannar kvar och som pratar gott om ditt företag. Kort och gott: CRM är en enkel och lönsam filosofi – som kombineras med väldigt smart teknik. ​ ​

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå