Open site navigation

BUDSTRATEGI

Google Ads + PHX

För oss är det en självklarhet att utöver att bygga er hemsida  är att hjälpa er med er verksamhets digitala marknadsföring. Vare sig det gäller SEA dvs. Google Ads, datadriven marknadsföring, så kallat programmatic eller Inbound marketing så är vi med er hela vägen. 

Google Ads är en effektiv tjänst för att nå ut med annonser till rätt målgrupp. Vi hjälper dig att sätta upp, analysera och optimera annonser och kampanjer för att hjälpa dig att nå dina mål till så låga kostnader som möjligt.

Driv mer trafik

Annonser som får ditt bolag att växa

​Google Ads är ett av de effektivaste sätten att öka er försäljning eller exponering för era kunder. Vi är experter på lönsam Google Ads annonsering där vi optimerar annonser till rätt målgrupp till låga kostnader per klick och med en hög exponering.

Särskild optimerad

Ads by PHX

PHX (Phoenix) grundades bla för att få företag ranka bättre på Google, få mer kunder men framförallt tjäna pengar på sin hemsida. Men det räcker inte bara att synas. Därför är det vår yttersta ambition att förstå ditt bolags behov och dina kunder, så vi kan öka din nuvarande försäljning nu och framöver.

Välj din egen annonsbudget som vi tar fram tillsammans med er, dessutom får ni 2.500kr i annonspott från PHX varje månad!

Låga CPC

Optimerar kontinuerligt

Google Ads är världens största digitala annonseringsverktyg. Med hjälp av att annonsera på Google så kan dina annonser hamna högst upp i det organiska sökresultatet och man betalar bara när någon faktiskt klickar på annonsen. 

 

Google Ads erbjuder även andra alternativ på annonsering och inte bara i Google sök. Man kan annonsera på Youtube, Gmail eller andra webbplatser som är kopplade till Google Ads nätverket för Google Display annonsering. Det ger dig möjligheten att skapa textannonser, bildannonser, videos och mer. 

Med Google Ads så kan man öka antalet besökare till webbplatsen, öka försäljning eller bara få kunder att hitta tillbaka dig. Ditt företag kommer att synas för just de personer som söker efter det ni erbjuder. 

PHX + Google Ads = ROI

Ads by PHX (Google Ads)

Ads by PHX

Behöver ni någon som är asgrym på Google Ads? Ett klick på en annons ger långt ifrån en lyckad konvertering, därför är uppföljning och optimering ett måste för att faktiskt få en annons att bidra till en ökad konvertering.

7 500kr/mån

Välj din egen annonsbudget som vi tar fram tillsammans med er,

dessutom får ni 2.500kr i annonspott från PHX varje månad!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå