Open site navigation

Vad vi gör

Hemsida 2.0 / Webbplats

Vi skapar en tydlig, lättnavigerad och modern hemsida som kan vara avgörande för ditt företags framgångar och få er att sticka ut från mängden på nätet och på sociala medier.

Den korrekta termen är inte hemsida utan webbplats. En bra webbplats är innehållsrik på content såsom bild och SEO-anpassad text utan att kännas överväldigande och långsam. Den är modern utan att vara för mycket och när vi bygger webbplatser utgår vi från hur människor handlar och beter sig på en hemsida. Låt PHX berätta hur det hela går till....

Modern webbplats
Måste man ha en webbplats?

För ett modernt företag är en bra och innehållsrik hemsida en viktig del av er verksamhet. Den blir företagets ansikte utåt vart fall på internet och på Google. Det är här ni presenterar era produkter och tjänster, knyter kontakter eller förmedlar budskap och skapar närvaro till omvärlden. En genomtänkt webbplats är lätt att hitta och framför allt lätt att använda, ni får goda förutsättningar att hitta nya kunder och mer lönsamhet när ni syns. Kunderna finns på webben, och det måste ert företag med! 

Exponering
Trafik till din webbplats

Genom att PHX skriver informativa texter som berör era kunder och besökare kan ni få det värdefullaste som finns för din webbplats, nämligen delningar. Ju fler som delar ditt innehåll och länkar till din sida från olika platser på nätet, desto trovärdigare kommer den att bli i Googles ögon och därmed också rankas högre. Vi ser till att möta dem med en lättanvänd och funktionell webbplats som visar ditt företag från sin absolut bästa sida. 

Webbplats som syns

Optimala webbplats

- från idé till affärsnytta

En bra webbplats går form och funktioner hand i hand. Vårt designteam tar fram intuitiva lösningar som ökar er konverteringsgrad och stärker ert varumärke markant. Vårt contentteam ser till att ni har relevant text på er webbplats under tiden ni har sidan hos oss på så sätt får vi Google att gillar din sida mer än din konkurrent. Vi tror inte på bindningstid eller dolda avgifter utan på resultat, ärlighet och ödmjukhet!

Hyr en komplett webbplats från 999kr/mån utan andra avgifter - allt ingår!

Hemsida 2.0 by PHX

HEMSIDA 2.0 by PHX

Hyr en hemsida från PHX istället för att spendera massor av tid och pengar på traditionella webbyråer. ​Precis som ni leasar en firmabil hos bilhandlaren, där allt är inkluderad som försäkring och serviceavtal till en fast månadskostnad kan ni göra det med er nästa webbplats

via PHX Webbyrå. Välj ett paket som passar er vi tror inte på bindningstid eller dolda avgifter utan på resultat, ärlighet och ödmjukhet!

Rekommenderas

Professionell

2 999kr/mån

Utöver det som ingår i basic får ni en utökad hemsida i design & text. Med automation kan ni tex skicka automatiska mejl till kund.

 

Utökad design & SEO, en automation samt en chatt.

 

En webbplats som passar små till medelstora företag!

Basic

999kr/mån

I basic ingår det mesta ni behöver för att komma igång snabbt med din nya webbplats.

 

Domän, hosting, webbdesign, SEO-text & bild, kontaktperson samt veckorapporter ingår.

 

Vi underhåller webbplatsen och ser till den jobbar sig till toppen av Google!

Skräddarsytt

4 999kr/mån

Utöver det som ingår i basic får ni en en webbplats som är helt skräddarsytt för ert företag och anställda.

 

SMS- & mailcentral, 10st automationer, telefonväxel inkl ett telefonnummer.

Passar medel och stora företag som vill ha det skräddarsytt! 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå