Open site navigation

ROI

Ranking & konvertering

En landningssida är en webbplats som byggts upp helt utifrån ett eller flera specifika sökord, med unika texter, genomtänkt design och en arkitektur som är skräddarsydd för att få besökarna att gå från besökare till köpare.

 

Sidorna är skapade för att synas i efterfrågan och maximera konvertering. PHX har optimerat och rankat upp flera sidor inom flera branscher för att se till att ni får dom bästa möjliga, dessutom tror vi inte på bindningstid eller dolda avgifter!
 

Landningssidornas främsta vapen när det handlar om konvertering – alltså att få besökaren att gå från tanke till handling – är tydligheten och tryggheten.

Inga krusiduller – man får direkt saklig och användbar information om den tjänst man eftersökt – från en tydlig avsändare. 

Unik webbplats
Vad är en landningssida?

Verksamheten beskrivs ingående, inklusive detaljerad information om vilka tjänster som erbjuds, och det kommer inte att råda något tvivel om att ni är det absolut bästa valet inom ert område.

Att dra besökare till en hemsida med hjälp av sökmotoroptimering är bara det första steget - lika viktigt är att dessa besökare förvandlas till kunder som köper ditt företags tjänster eller produkter. På PHX arbetar vi med en unik metod för att uppnå bästa möjliga resultat på den fronten – så kallade landningssidor.

Vi vet att resultatet är det viktiga, därför har vi tagit fram en modell som generar högt resultat. Vi övervakar och levererar löpande leads och besökare till din hemsida. Vi på PHX vet vad som krävs för att ni ska få det bästa resultatet.

Toppen av Google

Landningssida & varför?

Med en specialutvecklad landningssida från PHX får ert företag in mängder av nya kunder och konkreta jobbförfrågningar via Google och andra sökmotorer.  Den unika sidan skapas från grunden av oss men anpassas till hundra procent efter ert företag med logotyp, bilder samt omfattande information om verksamheten och de tjänster ni erbjuder. 

Landningssidan byggs kring ett specifikt sökbegrepp som valts ut noggrant – & i nära samråd med er – för att ge ert företag maximal effekt. Detta är det snabbaste och säkraste sättet att nå en topposition på Google.

Oavsett om ni vill få ditt företag att växa och få en bättre balans mellan jobb och fritid eller fylla ut luckor i kalendern så hjälper vi dig att nå dina mål.​ Dessutom får man inte glömma att de leads som kommer in ofta är förstagångskunder.

Psykologi 

UX med hög konverteringsgrad

Sidans tydliga fokus på det aktuella sökbegreppet bekräftar för besökarna att de hamnat rätt, vilket skapar förtroende och köpvilja. Konverteringen maximeras med stilren design, säljande texter och snabba, tydliga kontaktmöjligheter. 

 

Landningssidan genererar förfrågningar av hög kvalitet som går direkt till ert företag via telefon, e-post eller ett kontaktformulär på sidan. Noggrann uppföljning med exempelvis rankingrapporter och annan statistik säkerställer att landningssidan levererar det resultat som förväntats.

Landningssida till topp 1-3 position på Google i din ort som ni verkar!

Landningssida

by PHX

Landningssida

by PHX

Vi hyr inte ut sidor som inte levererar leads eller syns i topp 1-3 på Google! Vi binder heller inte upp er i långa avtal och vi ser till att ni genom PHX's unika arbetsmetoder syns på Google och att sidorna genererar kunder.

POPULÄRT

Professionell

7  499kr/mån

Utöver det som ingår i basic tar vi även  emot dina samtal från landningssidan vardagar mellan 7-19.

 

Vi svarar på samtalet och skickar allt i en order till er, dessutom får ni en inspelning av samtalet

Basic

4 999kr/mån

I basic ingår det mesta ni behöver för att komma igång snabbt med din nya landningssida.

 

Vi brandar om landningssidan med era företagsuppgifer och logotyper just för att öka kännedom om ert varumärke.

Vi ser till att den jobbar sig till toppen av Google!

Skräddarsytt

9 999kr/mån

Utöver det som ingår i Professionell får ni även en sms- 

& mailcentral.

 

Vi bygger automationer på din landningssida som optimerar din verksamhet före, under och efter ni har behandlat en kund.

Låt landningssidan jobba för er!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå