Open site navigation

Helt riskfritt

Köp Leads från PHX

Med Leads by PHX förlorar ni ingeting och har all säkerhet på er sida. Oavsett om ni vill få ditt företag att växa och få en bättre balans mellan jobb och fritid eller fylla ut luckor i kalendern så hjälper vi dig att nå dina mål.​ Idag finns konsumenterna online, det behöver ditt företag också göra. Vi har gjort den biten extremt enkel för dig som företagare. 

Våra unika metoder 

Få fler kunder med PHX

Vi skickar ut ett lead så fort vår central har tagit emot en förfrågan via våra webbplatser och försäljningskanaler. Ni kontaktar sedan slutkunden och bokar in uppdraget. 

Vi kontrollerar alla jobb som kommer in genom att personligen prata med kunden per telefon eller att kunden fyllt i en förfrågan via en av våra webbplatser.

Automatiserar flödet

Leadsgenerator - få fler kunder

För oss är det också viktigt att vi alltid mäter de insatser som görs och vilka resultat de leder till. Tydliga mål & tidsbestämd uppföljning är A & O för att säkra att vi springer åt rätt håll & har en positiv ROI (return of investment) på våra tjänster. 

Ni kan välja att betala per lead, vilket innebär att ni betalar för de lead som kommer in eller per garanterade affärer genom att vi tar betalt efter att ni har fakturerat slutkunden.

Kom igång snabbt

Ingen risk för dig!

PHX (Phoenix) grundades bla för att få företag ranka bättre på Google, få mer kunder men framförallt tjäna pengar på sin hemsida. Vi tog fram denna tjänst för er önskar att  få Leads utan att ni behöver binda upp er eller för er som inte riktigt vågar att hyra en av våra landningssidor.  Denna tjänst är till för att  ni med all säkerhet och med noll risk få fler uppdrag till ditt företag.

Öka din lönsamhet & få fler kunder och affärer!

Leads by PHX

LEADS by PHX

Ni som företagare får uppdrag från webbplatser som PHX driver & äger. Ta del av uppdrag i din bransch och region. ni kan välja att betala per lead, vilket innebär att ni betalar för de lead som kommer in eller per garanterade affärer genom att vi tar betalt efter att ni har fakturerat slutkunden.

Vi skickar ut ett lead så fort vår central har tagit emot en förfrågan via våra webbplatser och försäljningskanaler. Ni kontaktar sedan slutkunden och bokar in uppdraget. 

Ingen risk för dig!

Pris efter ök.

Öka din lönsamhet, få fler kunder och affärer! Vi förstår betydelsen av en bra hemsida och vet hur vi genom våra metoder kan lyfta våra kunders verksamhet.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå