Phoenix Webbyrå - PHX

PHX eller Phoenix?

PHX är en fullservicebyrå som skapar kostnadseffektiva digitala lösningar med mätbart affärsvärde där målet är att våra kunder ska tjäna pengar på sitt samarbete med Phoenix Webbyrå.

Vi designar och utvecklar digitala tjänster, appar, hemsidor, intranät / CRM, kampanjer och en hel massa annat. Så länge det är digitalt är vi redo att göra skillnad. För ditt varumärke, din verksamhet och dina kunder.

Kärt barn har många namn

Stars are Phoenixes, rising from their own ashes.

"Att resa sig ur askan" är ett känt uttryck som har sitt ursprung i legenden om fågeln Phoenix (Fenix), och som helt  enkelt betyder att göra "come back". Detta är precis vad PHX vill hjälpa sina kunder och samarbetspartners med!

Precis som en Fenixfågel, skapar vi sidor som går från botten till toppen!

Vi har skapat e-handelsbutiker som ökat omsättning markant och hjälper kunder gå från noll till 100.000kr med våra tjänster på kort tid!

Founding Fathers of PHX

Styrelseordförande & HR

Affärsutveckling & ekonomi

Backoffice

Försäljning

Our passions are the true phoenixes; when the old one is burnt out, a new one rises from its ashes.

Affärsutveckling

Vi erbjuder vissa av våra kunder att anlita oss för att utveckla sitt företag och ta det till nästa steg. Vi gör en djupanalys av hela ditt bolag där vårat mål är att effektivisera alla era processer genom automation och bättre processer.

 

Vi vill att du ska tjäna mer pengar men även tid.  Med oss sänker du dina kostnader samt ökar dina intäkter utan att det kostar dig tid. Alla företag är olika och vi sätter oss in i ditt bolag och din bransch med mål att ni ska bli störst med det ni gör på sikt!

PHX är en webbyrå som sticker ut, vi är så mycket mer än en vanlig webbyrå

En ovanlig Webbyrå....

Vi växer snabbt & säkert!

Vi påbörjade vår verksamhet under 2020 och har sedan dess vuxit till oss med kunder, leverantörer, samarbetspartner och sjukt glada anställda. Varje process har varit lika tydlig som den förra och vår organisation och tänk växer. Med ett tydligt fokus på långsiktiga relationer tillsammans med kunder, leverantörer, samarbetspartner ska vi bli den bästa webbyrå på denna sida av jorden.

Webbyrån med största hjärta

Hos oss får du en ny bästa vän och partner. Vi är webbyrån som älskar höga krav, med ambition att leverera över förväntan!

Barncancerfonden

Vi anser att barn och cancer inte hör ihop och vi har valt att Barncancerfonden ska få 5% av allt vi fakturerar våra kunder löpande.

 

Vi vill motivera våra kunder och samarbetspartner att bedriva någon form av välgörenhet eftersom det är en stor del till varför PHX grundades.

Unga entreprenörer

Vi satsar på unga entreprenörer från "utsatta områden" (massmedias benämning) som vill ha hjälp med att förverkliga sin idé genom att starta ett företag med hela PHX i ryggen! Allt från att skriva affärsplan, investering, ekonomi till att forma fram ett företag som genererar kunder, anställningar och avkastning.

Fokus på försäljning

Vi är ett resultatorienterat företag vilket innebär för dig som kund att när du anlitar oss så är vi noggranna med vad vi levererar och allt vi jobbar med har försäljning som fokus. Antingen att ni får fler kunder eller att ni vill öka medvetenhet av ert varumärke på traditionella eller icke traditionella sätt!