Phoenix Webbyrå - PHX

Vi gör din webbplats relevant för Google

Sökmotorerna utvecklas ständigt vilket även medför nya krav, därför är det viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad om vad som är viktigt och händer i branschen just nu.

Explore

1. Sökordsanalys

Det första vi gör när vi påbörjar ett SEO samarbete är att lägga grunden för en långsiktig plan. Vi analyserar och benchmarkar er bransch och därefter gör vi en grundlig sökordsanalys där vi fram era mest relevanta sökord som har högt antal ”googlingar”.

2. Åtgärd & action

När sökordsanalysen är klar så påbörjar vi de faktiska arbetet med er sökmotoroptimering. Vi går igenom, tillsammans med er sökorden som vi fått fram i analysen. Därefter påbörjar vi det faktiska arbetet med on-page och off-page åtgärder direkt mot er webbplats.

3. Rapportering

Samtidigt som vi arbetar med sökmotoroptimeringen övervakar vi resultatet löpande. Vi bevakar bland annat våra åtgärder, om de indexerats hos Google, om sökfraser förbättrar resultat etc. 

Webbyrå som kan Google

När webbyrån skapar webbplatser är det en självklarhet att sökoptimera. Enkelt förklarat handlar SEO om att ta hänsyn till dina besökares sökbeteende och anpassa webbplatsens innehåll till det.

SEO

by PHX

Vi hjälper dig att synas på rätt plats vid rätt tillfälle. Andra byråer binder gärna fast kunden i minst 6 månader och det med höga startarvoden. Hos oss slipper du chansa, vi vet att vi levererar goda resultat. Därför har vi extra schyssta villkor utan startarvode och med utan bindningstider.

Varför anlita oss för SEO?

Vi gör din webbplats relevant för Google genom att förbättra din webbplats struktur och innehåll. Vi arbetar med att SEO- anpassa dina sidtitlar, rubriker, metabeskrivningar, brödtext, sökmotorvänliga URL:er, bilder, alt-attribut etc. 

Vi tar fram relevanta bakåtlänkar till din webbplats så att din webbplats hamnar högre i Google’s och andra sökmotorers sökresultat. Vi erbjuder en anpassad SEO utefter ditt företags behov och med en personlig kontakt hos oss som fokuserar på att optimera din webbplats.

SEO by PHX

Vi analyserar sökpotentialen, relevanta sökbeteenden från det senaste året för din webbplats och dina tjänster/produkter och tar fram vilka sökord/fraser som är mest lönsamma att optimera för. Har du inte Google Search Console sedan tidigare så sätter vi upp det åt dig. I Google Search Console ser du hur det går med din SEO, rankningen, vilka sidor som har indexerats hos Google etc. Vissa byråer står bara för textbearbetning, medans PHX ser över HELA hemsidan struktur, ranking, länkar, innehåll, användarvänlighet och statistik.

7.500/mån

+ Analys, planering & strategi

+ Utförande & optimering

+ Fast kostnad per månad

+ Kontinuitet