Open site navigation

Sökmotoroptimering

Varför anlita PHX för SEO?

Vi gör er webbplats relevant för Google genom att förbättra er webbplats struktur och innehåll. Vi arbetar med att SEO- anpassa era sidtitlar, rubriker, metabeskrivningar, brödtext, sökmotorvänliga URL:er, bilder, alt-attribut etc. 

Vi tar fram relevanta bakåtlänkar även kallad backlinks till er webbplats så att er webbplats hamnar högre sökresultat  hos Google’s och andra sökmotorer som Bing . Vi erbjuder en anpassad SEO utefter ditt företags behov och med en personlig kontakt hos oss som fokuserar på att optimera er webbplats.

Analys av data

Google Search Console

Vi analyserar sökpotentialen, relevanta sökbeteenden från det senaste året för er webbplats och era tjänster/produkter och tar fram vilka sökord/fraser som är mest lönsamma att optimera för.

 

Har ni inte Google Search Console sedan tidigare så sätter vi upp det åt dig. I Google Search Console ser ni hur det går med er SEO, rankningen, vilka sidor som har indexerats hos Google etc. Vissa byråer står bara för textbearbetning, medans PHX ser över webbplatsens struktur, ranking, länkar, innehåll, användarvänlighet och statistik.

Sökmotorerna utvecklas ständigt vilket även medför nya krav, därför är det viktigt att ständigt hålla sig uppdaterad om vad som är viktigt och händer i branschen just nu.

Sökordsoptimering

SEO by PHX

PHX analyserar er bransch, marknad och konkurrenter därefter gör vi en sökordsanalys där vi tar fram de sökorden som era kunder googlar mest på. När vi påbörjar ett samarbete gällande optimering av era sökord så är det grunden för en plan långt tid framöver.

Tillsammans med analysen påbörjar vi arbetet med er SEO (sökmotoroptimering) & går igenom de sökorden som PHX har fått fram i analysen. Därefter påbörjar vi det faktiska arbetet med on- & offpage samt arbetet på er webbplats.

Toppen av Google

Optimerar kontinuerligt

Vi övervakar resultatet löpande där vi kollar bla om sidorna har indexerats hos Google, om sökorden och fraserna ger bättre resultat etc.

När webbyrån skapar webbplatser är det en självklarhet att sökordsoptimera. Enkelt förklarat handlar SEO om att ta hänsyn till era besökares sökbeteende och anpassa webbplatsens innehåll till det.

Trafik till er webbplats med sökmotoroptimering

SEO by PHX

SEO by PHX

Vi hjälper dig att synas på rätt plats vid rätt tillfälle. Andra byråer binder gärna fast kunden i minst 6 månader och det med höga startarvoden. Hos oss slipper ni chansa, vi vet att vi levererar goda resultat. Därför har vi extra schyssta villkor utan startarvode och utan bindningstider.

4 999kr/mån

Analys, planering, strategi, utförande & optimering av sökord och text!

 

Till en fast kostnad per månad och med kontinuitet!

Få kunder med SEO

Vi arbetar även med även med digital marknadsföring för att hjälpa er att stärka ert varumärke online.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Det vore tråkigt att låta potentiella kunder hamna hos era konkurrenter - ligg steget före med Phoenix Webbyrå!

Sökmotoroptimering

Vi är en SEO-byrå från Stockholm som optimerar SEO på webbplatser till kunder i hela Norden. Sökmotoroptimering eller även kallad för SEO är det som får era webbplats att stiga organiskt på Google. Vi optimerar er webbplats för Google med sökord och på så sätt driva mer trafik till er webbplats.

Sökmotoroptimering genererar relevant trafik samt skapar lönsamhet även på lång sikt genom att kunder ser ditt varumärke högt upp på Google's organiska sökresultat. En webbplats som inte syns har svårt att konvertera kunder eftersom era potentiella kunder inte hittar er webbplats på Google förstasida.

Med hjälp av SEO kan ni synas högre upp än era konkurrenter, vilket kommer att genererar mer besök in till er webbplats.

SEO är ett löpande arbete som går ut på att optimera webbplatsen, sökorden och andra detaljer för att synas högt i Google's sökresultat när en person söker efter era produkter eller tjänster.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Tack, vi återkommer till er strax!

Phoenix Webbyrå